Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το NASCAR Heat 3

*
Αν δεν διαθέτετε PC, τότε ξεχάστε ότι θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με το NASCAR Heat 3, που κυκλοφορεί ήδη. Εννοείται ότι η 704Games δεν θα μπορούσε να μην δημοσιεύσει το ανάλογο launch trailer, που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε παρακάτω. Υπάρχουν οκτώ διαφορετικές χωμάτινες διαδρομές και πολλές εμπειρίες καριέρας μέσω των NASCAR Camping World Truck Series, NASCAR Xfinity Series και Monster Energy NASCAR Cup Series. Επιπλέον οι παίκτες θα μπορούν να έχουν υπό την ιδιοκτησία τους και να διαχειρίζονται τις δικές τους ομάδες. Σύμφωνα με τον Paul Brooks πρόεδρο της 704Games, ο φετινός τίτλος περιέχει πιο πολλές διαδρομές, βελτιωμένη online εμπειρία με την προσθήκη tournaments και νέες προκλήσεις στο career mode με το Xtreme Dirt Tour.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*